top of page

O nama

Aktiva Sol d.o.o. je tvrtka čije su primarne djelatnosti opremanje interijera tekstilnim proizvodima (posteljina, zavjese, ručnici, stolnjaci, jastuci i navlake za stolice...) te nabava i šivanje radne odjeće za širok spektar djelatnosti. 

 

Naših 26 godina iskustva u tekstilnoj industriji garancija su za stručnost i kvalitetu. Tako stečeno iskustvo daje našim djelatnicima mogućnost realizacije individualnih i specifičnih zahtjeva naših kupaca.

 

Inzistriramo na individualnom pristupu svakom kupcu, slušajući njihove želje i potrebe. Naglašavamo da si naši kupci sami određuju nivo kvalitete proizvoda, od standardne kvalitete do vrhunske kvalitete, te zajedno sa našim stručnim savjetima i sugestijama  nastojimo isporučiti kvalitetan i funkcionalan finalni proizvod i uslugu.

Profesionalnost tvrtke odražava se pružanjem cjelokupnih rješenja, čime svojim kupcima pružamo kompletnu uslugu, od definiranja potreba, preko realizacije projekta pa sve do kontinuirane podrške.

 

U interesu nam je dugogodišnja suradnja te povjerenje kupca, a uz konstantnu edukaciju naših zaposlenika te istraživanja tržišta garantiramo kvalitetu i realizaciju projekta na obostrano zadovoljstvo.

Ugostiteljski program

Opremanje ugostiteljskih objekata tekstilnim proizvodima.

Kompletno opremanje tekstilnim proizvodima od ugostiteljskih objekata do hotelskih ili apartmanskih smještaja (stolnjaci, jastuci, posteljina, ručnici, zavjese...)

Radna odjeća

Šivanje po mjeri ili isporuka već gotovih proizvoda.

Radna odjeća važna je stavka u uspješnom poslovanju vaše tvrtke. Vaše osoblje prvi je kontakt sa klijentom i zato je prvi dojam od esencijalne važnosti za uspješno poslovanje svakog objekta.

bottom of page