O nama

Aktiva Sol d.o.o. je tvrtka čije su primarne djelatnosti opremanje interijera tekstilnim proizvodima (posteljina, zavjese, ručnici, stolnjaci, jastuci i navlake za stolice...) te nabava i šivanje radne odjeće za širok spektar djelatnosti. 

 

Naših 26 godina iskustva u tekstilnoj industriji garancija su za stručnost i kvalitetu. Tako stečeno iskustvo daje našim djelatnicima mogućnost realizacije individualnih i specifičnih zahtjeva naših kupaca.

 

Inzistriramo na individualnom pristupu svakom kupcu, slušajući njihove želje i potrebe. Naglašavamo da si naši kupci sami određuju nivo kvalitete proizvoda, od standardne kvalitete do vrhunske kvalitete, te zajedno sa našim stručnim savjetima i sugestijama  nastojimo isporučiti kvalitetan i funkcionalan finalni proizvod i uslugu.

Profesionalnost tvrtke odražava se pružanjem cjelokupnih rješenja, čime svojim kupcima pružamo kompletnu uslugu, od definiranja potreba, preko realizacije projekta pa sve do kontinuirane podrške.

 

U interesu nam je dugogodišnja suradnja te povjerenje kupca, a uz konstantnu edukaciju naših zaposlenika te istraživanja tržišta garantiramo kvalitetu i realizaciju projekta na obostrano zadovoljstvo.

Ugostiteljski program

Opremanje ugostiteljskih objekata tekstilnim proizvodima.

Kompletno opremanje tekstilnim proizvodima od ugostiteljskih objekata do hotelskih ili apartmanskih smještaja (stolnjaci, jastuci, posteljina, ručnici, zavjese...)

1/3

Radna odjeća

Šivanje po mjeri ili isporuka već gotovih proizvoda.

Radna odjeća važna je stavka u uspješnom poslovanju vaše tvrtke. Vaše osoblje prvi je kontakt sa klijentom i zato je prvi dojam od esencijalne važnosti za uspješno poslovanje svakog objekta.

DSC_9951-00
DSC_9951-00

DSC_9308-00_edited
DSC_9308-00_edited

DSC_9951-00
DSC_9951-00

1/2